Donatorsko veče povodom rekonstrukcije bazena u Nikšiću

Post

Comments   |   Opština Nikšić

 

Namjera Opštine Nikšić i Vaterpolo saveza Crne Gore je da izvrši rekonstrukciju gradskog bazena i omogući generacijama mladih da se bave olimpijskim sportovima – vaterpolom i plivanjem, ali i brojnim rekreativcima i zagovornicima zdravih stilova života, da koriste mogućnosti ovog objekta.

Svjesni činjenice da zemlja evropskih vaterpolo šampiona i Nikšić kao teritorijalno najveća Opština u Crnoj Gori zaslužuju i moraju imati ovakav sadržaj, odlučni smo pristupiti rekonstrukciji bazena u “Sportskom centru”.

Kako Opština Nikšić i Vaterpolo savez Crne Gore nemaju finansijskog kapaciteta, da sami bez pomoći prijatelja i društveno odgovornih kompanija realizuju ovaj projekat, pristupilo se organizovanju Donatorske večeri. Odziv privrednih kolektiva, institucija i pojedinaca je izuzetan i još jednom svi zajedno polažemo test odgovornosti i dobre namjere da generacijama koje dolaze stvorimo sve uslove za kvalitetan i ispunjen život.

Ovom akcijom okončaćemo nešto što je mnogo ranije, s punim pravom i opravdanjem započeto. Iznos potreban za rekonstrukciju bazena je 1.150.000,00€ i očekujemo da ćemo na Donatorskoj večeri prikupiti veći dio neophodnog iznosa.

Sigurni smo, da ćemo svi zajedno uspjeti u iskazanoj namjeri i da ćemo po završetku projekta moći da kažemo da Nikšić ima jedan od najljepših bazena, zahvaljujući prijateljima i donatorima.

Nakon Donatorske večeri informisaćemo javnost o prikupljenim sredstvima. U nastavku možete pogledati 3D prikaz budućeg izgleda bazena.

2 copy 3 copy P copy