search
language
schedule

8/8/2024

MONTENEGRO WORLD КАРАТЕ КАМП У НИКШИЋУ

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић угостио је некадашњег свјетског и европског шампиона у каратеу Слободана Битевића и актуелну репрезентативку Србије у каратеу Бранкицу Неговановић, који бораве у нашем граду, у оквиру Montenegro World карате кампа, који се по први пут одржава у граду под Требјесом, а окупља перспективне спортисте у категоријама јуниора и кадета.


Слободан Битевић прави је примјер изузетно успјешног спортисте, који је више од двије деценије у континуитету постизао врхунске резултате у овом веома захтјевном спорту. Својим људским квалитетима, као и постигнутим резултатима на готово свим пољима служио је, а и данас служи за примјер младим људима. Битевић је едукатор на кампу, док је сениорска репрезентативка Србије Бранкица Неговановић, иначе вицешампионка Европе у Будимпешти 2020. године, учесница кампа.


На састанку, којем је присуствовао и секретар Секретаријата за културу, спорт, младе и социјално старање Општине Никшић Дејан Ивановић, предсједник Ковачевић упознао је своје госте са бројним инфраструктурним пројектима из области спорта који су реализовани у нашем граду, као и моделима финансијске подршке спортским клубовима. Битевић се захвалио на пријему и изразио одушевљење оним што је имао прилике да види када су у питању услови за развој спорта у Никшићу. Такође, истакао је да се пријатно осјећа у нашем граду и да је захвалан на гостопримству и љубазности наших суграђана.


454325826_510341994701684_6519609132904234398_n.jpg


Podijeli artikal

chevron_left

sve novosti

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward