Otvoren poziv za dostavljanje prijedloga projekata – Lokalne inicijative mladih Nikšić

Post

Comments Off on Otvoren poziv za dostavljanje prijedloga projekata – Lokalne inicijative mladih Nikšić   |   Opština Nikšić

Naziv projekta: Regionalna platforma za učešće i dijalog mladih Balkana

Civil Society Facility, Operating Grants to IPA CSO Association Support to regional thematic associations
AGENCIJA ZA LOKALNU DEMOKRATIJU NIKŠIĆ 
Poziva neformale grupe mladih i nevladina udruženja mladih koji djeluju na području opštine Nikšić da podnesu svoje projektne prijedloge za lokalne inicijative mladih, koje će doprinijeti:
  • Jačanju kapaciteta mladih (neformalnih grupa mladih i nevladinih udruženja mladih) za aktivno građanstvo i učešće u javnom životu njihovih lokalnih zajednica, posebno u procesima kulturne participacije;
  • Povećanom pristupu mladih ljudi kulturi i korištenju kreativnih alata, posebno mladih s manje mogućnosti;
  • Povećanju fokusa javnih vlasti u ciljanim lokalnim zajednicama na potrebe mladih i uspostavljanje veće multi-sektorske saradnje u cilju podsticanja učešća mladi.

Informativna sesija za zainteresovane podnosioce projekata biće organizovana 14. juna, u 11h, u Gradskoj kući u Nikšiću. Prema potrebi biće organizovani i online odgovori na pitanja za sve zainteresovane.

Aplikacioni paket dostupan je na sledećem linku.
Odgovore na pitanja svi potencijalni aplikanti mogu dobiti do 30. juna upitom na e-mail: aldnk@t-com.me Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Prijedlozi projekta treba da se pošalju na sledeću adresu: aldnk@t-com.me Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. najkasnije do 07.07.2017. u 17.00h.

Agencija za lokalnu demokratiju 
Info point za mlade
Adresa: Bulevar Vuka Mićunovića bb, 81400, Nikšić
Telefon: +382 40 213 586
e-mail: aldnk@t-com.me

Comments

comments