search
language
schedule

23/4/2024

НАЈАВА : БЕСПЛАТНА ЕДУКАТИВНА РАДИОНИЦА У НИКШИЋУ ПОД НАЗИВОМ “ДРУШТВЕНО ПРЕДУЗЕТНИШТВО: ГЕНЕРИСАЊЕ ИДЕЈА”

Секретаријат за културу, спорт, младе и социјално старање Општине Никшић позива све студенте и средњошколце да присуствују бесплатној едукативној радионици под називом "Друштвено предузетништво: генерисање идеја”, која се организује у оквиру сарадње Општине и НВО Центар за омладинску едукацију на пројекту Европске омладинске картице (ЕYCА).


Јелена Каварић, национална координаторка програма Социал Импацт Аwард (СIА) биће предавачица на радионици. Са полазницима ће разговарати о друштвеном предузетништву, као и о тренутно отвореном позиву за нови циклус Социал Импацт Аwард програма који је намијењем младима који имају бизнис идеју која је у складу са циљевима одрживог развоја. Јелена ће представити сам програм и то шта пријављени могу да очекују, а позваће све заинтересоване младе будуће предузетнике да се пријаве.


Радионица ће се одржати у четвртак, 25. априла у Средњој економско-угоститељској школи у Никшићу са почетком у 10h.


Пројекат Европска омладинска картица (ЕYCА), реализује се у партнерству НВО Центар за омладинску едукацију и Министарства спорта и младих, а уз подршку и активно учешће Општине Никшић, која на годишњем нивоу обезбјеђује бесплатну дистрибуцију ЕYCА картица за све младе на територији локалне самоправе, као и реализацију програма неформалне едукације у циљу јачања вјештина младих.


Radionica 25.04 Sajt.png


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward