search
language
schedule

19/2/2024

ПРЕДСЈЕДНИК СО ВУКОВИЋ СА ДОБИТНИЦИМА НАГРАДА ЗА ФИЛАНТРОПИЈУ: ВИ СТЕ ИСКРА КОЈА УЛИВА ВЈЕРУ У БОЉУ БУДУЋНОСТ

Предсједник Скупштине општине Никшић, Немања Вуковић, уприличио је пријем за наше суграђанке и суграђане – добитнике годишњих награда и признања за филантропију „Искра“: Денисону и Мерљинду Бериша, Драгољуба Радуловића и Радована Петранића.


„Желим изразити најискренију захвалност и дубоко поштовање према вама, јер на дјелу показујете шта значи бити одговоран и радити за опште добро. Ваша дјела су путоказ свима, али и додатни мотив и обавеза да увијек будемо уз 'ближњег свог'. Добротворитељи и доброчинитељи јесу истинске искре које свједоче да љубав, емпатија, несебичност, хуманост… морају бити темељне вриједности овог друштва. Никад није било лако бити човјек међу људима, али док је оних који добро чине - добру се можемо надати.“, истакао је Вуковић.


Добитници „Искре“ су истакли колико их хуманитарни рад чини срећним и испуњеним, и позвали све да им се придруже у наредним акцијама.


Саговорници су сагласни у оцјенама да Никшићу служи на понос што су четири од десет "Искри" стигле у град под Требјесом.


427776281_410481971354354_3800282245324170459_n.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward