search
language
schedule

16/9/2022

ВУКОВИЋ: НОВИ Е-СЕРВИС ЗА ГРАЂАНЕ НИКШИЋА

Немања Вуковић, предсједник Скупштине општине Никшић, истакао је да је данас презентована веб-платформа ЛУНД – Локална управа на длану (https://www.upravanadlanu.me/), развијена захваљујући доброј сарадњи Општине са Алфа центром и Центром за грађанско образовање.

„Грађани Никшића добили су нови е-сервис, преко којег могу комуницирати са својим представницима у локалном парламенту и локалним функционерима, а имаће и директан увид у њихове биографије, надлежности и овлашћења.

Као дио власти која слуша ’глас народа’ и труди се да ради квалитетно, одговорно и транспарентно, овај сервис сматрам веома значајним. Надам се да ће га наши суграђани користити што чешће, и на најбољи начин.

Локална власт је од почетка свог мандата омогућила грађанима да, у директној комуникацији, како са руководством Општине, тако и са руководиоцима, износе критике, сугестије, покрећу иницијативе и узму што активније учешће у друштвено-политичком животу нашег града.

Вјерујем да ће ова платформа бити значајан подстицај грађанима, а нама помоћи да додатно унаприједимо своје сервисе“, закључио је Вуковић.

viber_image_2022-09-16_15-24-13-899.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward