search
language
schedule

18/9/2024

ВУКОВИЋ: У МИРУ ДА ГРАДИМО БОЉИ НИКШИЋ И СРУШИМО „ЛАНЦЕ“ НЕОДГОВОРНОСТИ И НЕРАДА

Делегација Скупштине општине Никшић предвођена предсједником СО Немањом Вуковићем, са представницима Војске Црне Горе и СОБНОР-а, у сусрет Дану ослобођења Никшића положила је вијенац на спомен-обиљежје стријељаним родољубима на Капином Пољу...


Вуковић је истакао да, његујући културу сјећања на велику жртву и бесмртне подвиге предака, стварамо основу за све наше будуће, велике побједе.


„Бројни примјери чојства и јунаштва, славне битке и мегдани, порази и велике побједе… 'исковали' су челични, непокорни карактер нашег народа. Љубав према слободи и родној груди, пожртвованост и несвакидашња храброст, успијевали су да надјачају многе завојеваче, укључујући и највеће зло у историји човјечанства – нацизам.


Из захвалности према нашим праведницима и побједницима, који су у рату рушили 'варварске ланце' и мрачне идеологије, ми смо дужни да, у миру, рушимо 'ланце' неодговорности и нерада, који су у минулим деценијама успоравали развој Никшића и Црне Горе.“, закључио је предсједник СО.


Предсједник СОБНОР-а Црне Горе Радојица Радојевић „слободарском Никшићу“ честитао је Дан ослобођења, а руководству Општине пожелио да наставе да раде за добро свих грађана и даљи напредак града под Требјесом.


460166697_536489982086885_7271340874499017014_n.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward