search
language
schedule

23/5/2024

ВУКОВИЋ ЧЕСТИТАО ДАН НЕЗАВИСНОСТИ: НЕ СМИЈЕМО ПРОПУСТИТИ ИСТОРИЈСКУ ПРИЛИКУ ДА ПОСТАНЕМО ДИО ЕУ

Предсједник Скупштине општине Никшић, Немања Вуковић, честитао је свим грађанима и грађанкама Црне Горе Дан независности.


,,Са додатним еланом, у времену пред нама наставићемо борбу за бољи Никшић, дајући допринос изградњи боље Црне Горе - државе која припада сваком грађанину и у којој је сваки грађанин једнак у правима.


Захваљујући снажној политичкој вољи да кренемо у бескомпромисну борбу против криминала и корупције, те одлучности да спроведемо брзе и ефикасне реформе, осигурали смо стабилност и отворили врата Европске уније. Морамо бити свјесни важности актуелног политичког тренутка и историјске прилике коју не смијемо пропустити, јер придруживање европској породици осигурава развој, просперитет, сигурност, социјалну правду.”, рекао је Вуковић.


Предсједник СО наглашава да су јединство и слога наши важни адути на ЕУ-путу. “Заједнички, уз међусобно поштовање и уважавање, морамо наставити да чувамо мултиетнички и мултивјерски склад. А, чувајући једни друге, чувамо и Црну Гору, и градимо путеве свијетле будућности за све." закључио је Вуковић.


444505244_464672335935317_2383086055576730596_n.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward