search
language
schedule

28/12/2022

ПРЕДСЈЕДНИК КОВАЧЕВИЋ УРУЧИО ЗАХВАЛНИЦЕ ИЗ ОБЛАСТИ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић и директор Еколошког покрета „Озон“ Александар Перовић уручили су захвалнице ЕПЦГ, Пивари, „Сава осигурању“ и медијима за допринос који су дали у области животне средине.

Том приликом предсједник Ковачевић је казао да је Општина Никшић посебну пажњу усмјерила на очување и побољшање животне средине, па је тако већ од првог дана мандата кренула у рјешавање дугогодишњег проблема депоније Мислов до.

„Пронашли смо најбоље могуће рјешење када је тај наслијеђени проблем у питању, а исто тако наша општина ће добити шест полуподземних контејнера за одлагање отпада, који ће такође допринијети очувању животне средине. Општина је кроз бројне пројекте и активности дала велики допринос у овој области и са истом одговорношћу ћемо се односити према том питању и у будућности“, истакао је предсједник Ковачевић.

„Захвалница ЕПЦГ, са којом смо привели крају пројекат уређења топола и околине око Крупачког језера, односно парк, којем су се највише обрадовала дјеца. Пивара је спровела кампању ’Никшићко Грин’ (’Nikšićko Green’), током које је рађено на уређењу корита ријеке Бистрице и постављен одговарајући мобилијар на шеталишту под Требјесом. ’Сава осигурање’ је спровела акцију садње на шеталишту у улицама Алексе Бацковића и Петра Лубарде. Захвалница и појединим медијима који су својим извјештавањем на прави начин обавјештавали јавност о стању животне средине у нашем граду“, закључио је предсједник Ковачевић.

viber_image_2022-12-28_12-45-56-674.webp viber_image_2022-12-28_12-45-58-115.webp


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward