search
language
schedule

31/1/2023

ПРЕДСЈЕДНИК СО ВУКОВИЋ: СА ДПС-ОМ НЕЋЕМО РУШИТИ ВЛАСТ КОЈУ СМО КОНСТИТУИСАЛИ

Демократе су увијек имале принципијелно понашање и изборна воља грађана са наше стране није и неће бити угрожена, казао је порталу РТЦГ предсједник Скупштине општине Никшић и функционер Демократа Немања Вуковић, након што је за 10. фебруар заказана сједница локалног парламента на којој ће се одлучивати о смјени предсједника Општине Марка Ковачевића.

„Дакле, са ДПС-ом нећемо рушити власт коју смо конституисали и која је прозвод воље грађана изражене на изборима 14. марта 2021. године. То нарочито из разлога јер је коалиција око Демократа на тим изборима освојила око 11.200 гласова, што нас додатно обавезује на рад и посвећеност развоју града“, казао је Вуковић.

Вуковић поручује да вјерује да ћемо као друштво превазићи „разне форме вјешто индукованих тензија ради подјеле, у којима уживају неодговорне политичке елите, и фокусирати се на основна животна питања“.

„Година пред нама је година у којој ће бити инвестирано преко 20 милиона у инфраструктуру Никшића и година у којој очекујемо долазак великих инвестиција у наш град. На то смо фокусирани, идемо у сусрет бољем животном стандарду грађана и никакве иницијативе нас у томе неће омести“, закључио је Вуковић. viber_image_2023-01-31_09-09-16-226.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward