search
language
schedule

16/11/2022

ПРЕДСЈЕДНИК КОВАЧЕВИЋ: ОПШТИНА НИКШИЋ И ОВЕ ГОДИНЕ ПОДРЖАЋЕ ТАКМИЧЕЊЕ „ЦРНА ГОРА У РИТМУ ЕВРОПЕ“

Предсједник Општине Никшић Марко Ковачевић и координаторка манифестације „Црна Гора у ритму Европе“ Саида Чикић потписали су Уговор о донацији на пројекту „Ритам Европе“.

Том приликом предсједник Ковачевић је казао да ће Општина Никшић, са задовољством, и ове године подржати највеће музичко такмичење у региону, које носи назив „Црна Гора у ритму Европе“.

„Локална управа је увијек ту да подржи све музичке манифестације и такмичења у којима учествују наша дјеца. Велико нам је задовољство што можемо и финансијски помоћи да дјеца из Никшића имају прилику да се покажу на том престижном регионалном музичком такмичењу“, истакао је предсједник Ковачевић.

Координаторка манифестације Чикић се захвалила предсједнику Ковачевићу на подршци и том приликом упознала предсједника о планираним активностима.

„У циљу реализације овог програма, ми ћемо у периоду од 01. 02. 2023. до 30. 03. 2023. године, на подручју града, извршити аудицију за дјецу и омладину из свих основних и средњих школа, као и за омладину до 21 године. На аудицији ћемо одабрати шест најталентованијих представника вокалног и плесачког карактера. Дјецу ћемо припремити за наступ и надамо се успјеху“, закључила је Чикић.

Домаћин овогодишњег фестивала је Пријестоница Цетиње. СЛИКА 1  ПОТПИСИВАЊЕ 16 11.jpg СЛИКА 2  ПОТПИСИВАЊЕ 16 11.jpg СЛИКА 3 ПОТПИСИВАЊЕ 16 11.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward