search
language
schedule

24/1/2024

ПРЕДСЈЕДНИК СО ВУКОВИЋ ОРГАНИЗОВАО РАДНИ ДОРУЧАК СА НОВИНАРИМА: МИ СМО САБОРЦИ У ПРОЦЕСУ СУШТИНСКЕ ДЕМОКРАТИЗАЦИЈЕ ДРУШТВА

Предсједник Скупштине општине Никшић, Немања Вуковић, организовао је веома динамичан, интерактиван радни доручак са новинарима поводом 23. јануара – Дана новинара Црне Горе.


Саговорници су анализирали актуелну медијску слику и истакли задовољство досадашњом сарадњом, а размотрени су и модели њеног унапређења.


Предсједник СО је подсјетио да је на данашњи дан, 1871. године, изашао први број листа „Црногорац“, апострофирао да медији, који правовремено и објективно информишу грађане, имају немјерљив допринос у изградњи праведнијег друштва и нагласио значај њихових критика, сугестија, похвала...


„Ви сте нам истински партнери у настојањима да, у свим сферама, ствари промијенимо набоље и тако направимо снажан искорак ка ЕУ, и саборци у процесу суштинске демократизације друштва. У име локалне самоуправе могу да обећам да ћемо уложити максимум напора како би ваш положај био што повољнији, те да ћемо наставити да афирмишемо истраживачко новинарство. Хвала на вашем самопријегорном раду и срећан вам празник.“, поручио је Вуковић.


Представници „седме силе“ (РТНК, РТЦГ, Вијести, Дан, Побједа, Оногошт, Новине Никшића…) су захвалили Вуковићу на „дружењу“ и истакли да је ово први пут да их неко на овај начин уважи, уз констатацију да су слободни медији један од темеља слободног, отвореног друштва.


Радном доручку присуствовала је и секретарка Скупштине Ивана Шљукић.


viber_image_2024-01-23_14-06-54-955.jpg


Подијели артикал

chevron_left

све новости

chevron_right

Najnovije vijesti

arrow_upward