search
language

Клуб одборника СНП–УЦГ

Весна Миљанић
Профилна слика за: Весна Миљанић
Рођена 02. 11. 1999. године у Никшићу. Завршила Гимназију „Стојан Церовић“. Студира на Филолошком факултету у Никшићу, Студијски програм за српски језик и јужнословенске књижевности, тренутно на мастер студијама.

Алекса Канкараш
Профилна слика за: Алекса Канкараш
Дипломирани инжењер информационих технологија и система. Рођен 18. 09. 1994. године у Никшићу. Потпредсједник ОО СНП-а Никшић. Радник ИЦТ сектора ЕПЦГ. Одборник СНП-а у Скупштини општине Никшић. Предсједник Клуба одборника СНП – Уједињена ЦГ. Члан Одбора за финансије, привреду и развој и члан Савјета за заштиту животне средине.

Аница Ђуровић
Профилна слика за: Аница Ђуровић
Рођена 23. 04. 1985. године у Шавнику. Основно образовање је стекла у Шавнику, а средње образовање и факултет у Никшићу. Звање степен специјалисте стекла на Филозофском факултету – Одсјек за социологију. Била је стипендиста Општине Шавник, а у свом дипломском раду се бавила „положајем младих у друштву и њиховом заинтересованошћу за задовољење културних и других потреба“. Приправнички стаж стекла у Подгорици у Центру за антидискриминацију „Еквиста“, гдје је активно учествовала у изради пројеката а самим тим вршила анализу и обраду података добијених путем интервјуа и анкета. Такође, током трајања приправничког стажа похађала је предавања и успјешно завршила III генерацију Школе о људским правима особа са инвалидитетом. Своје стручно оспособљавање и усавршавање наставља кроз грађански активизам, кроз политичке и невладине организације, борећи се за боље и здравије друштво. Бави се волонтирањем и хуманитарним радом. У свим својим пословима увијек се водила начелом искреног и преданог односа, како према послу, колегама тако и широј заједници. Уважавајући све људске различитости, труди се да јој емпатија, а не предрасуде, буде водиља дјеловања у пословном и приватном окружењу. Мајка је двоје дјеце. Живи и ради у Никшићу.

Клуб одборника За будућност Никшића

Момчило Манојловић
Профилна слика за: Момчило Манојловић
Рођен у Никшићу 22. 07. 1959. године Завршио гимназију у Никшићу. Студирао грађевину у Београду и Суботици. Радио у Жељезари различите послове, од физичког радника до секретара АД. Тренутни статус: пензионер. Отац троје одраслих људи и деда једног унука.

Јадранка Копривица
Профилна слика за: Јадранка Копривица
Рођена 13. 06. 1965. године у Крању (Словенија), основну и средњу школу завршила у Куманову (Македонија), Вишу политехничку у Београду. Удата, мајка троје дјеце. Професија – инж. технологије за кожну конфекцију и галантерију. Држављанство – црногорско. Народност – Српкиња. Религија – православна. Политичка странка – Нова српска демократија.

Арсеније Лалатовић
Профилна слика за: Арсеније Лалатовић
Рођен 17. 08. 1979. године. Основну школу завршио у Озринићима, а гимназију у Никшићу. По струци је новинар. Професионално се бави политиком од 2004. године. Оснивач Покрета за промјене од 2006. године. Одборник у Скупштини општине Никшић био је у три мандата и то: 2012–2013, 2013–2017. и од 2021. године. Тренутно обавља функцију потпредсједника Скупштине општине Никшић. Бави се политичком публицистиком. Ожењен, отац двоје дјеце, живи у Озринићима.

Иван Зечевић
Профилна слика за: Иван Зечевић
Професор историје и географије, рођен 24. 01. 1980. године. Основну школу завршио у Жупи никшићкој, средњу школу и Филозофски факултет – смјер Историја и географија, у Никшићу. Предавао у више основних и средњих школа, запослен у ЈУ ОШ „Душан Бојовић“ у Жупи никшићкој. Више од 15 година радног стажа. Одборник Нове српске демократије. Неожењен.

Никола Горановић
Профилна слика за: Никола Горановић
Рођен 04. јула 1993. у Никшићу. Дипломирани менаџер. Запослен у АД Електропривреда Црне Горе. Члан Главног одбора Нове српске демократије.

Тамара Ћаласан
Профилна слика за: Тамара Ћаласан

Рођена 04. маја 1979. године у Никшићу. Филолог, бави се новинарством, маркетингом. Живи и ради у Никшићу. Удата, мајка двоје дјеце.

Др Мирко Варајић
Профилна слика за: Др Мирко Варајић
Рођен 16. 11. 1985. године у Никшићу. По занимању специјалиста гинекологије, запослен у Општој болници Никшић. Одборник коалиције За будућност Никшића.

Милутин Јовановић
Профилна слика за: Милутин Јовановић
Рођен 03. априла 1964. године у Никшићу. Основно и средње образовање (електротехничар енергетике и економски техничар, комерцијални смјер) завршио у Никшићу. На Универзитету „Унион – Никола Тесла“ – Факултету за менаџмент у Сремским Карловцима стекао звање дипломирани инжењер менаџмента. Био је успјешан спортиста, остварио значајне резултате са АК „Сутјеска“. Радио у ДП „Јаворак“ у Никшићу од 1986. до 2003, и обављао веома одговорне послове (шеф стоваришта, директор примарне прераде дрвета). Од маја 2021. године одборник у СО Никшић, члан Одбора за избор и именовања и потпредсједник Одбора за привреду и финансије. Ожењен, отац двоје дјеце.

Клуб одборника ДЕМОКРАТЕ–ДЕМОС

Немања Вуковић
Профилна слика за: Немања Вуковић

Рођен је 17. јуна 1995. године у Никшићу гдје је завршио основну и средњу школу. Факултет за физичку културу и менаџмент у спорту завршио је у Београду, а тренутно приводи крају магистарске студије из области комуниколошких наука.

Завршио је Школу политичких студија и Школу мултикултурализма, а полазник је бројних домаћих и међународних семинара, у организацији престижних фондација и института попут Конрад Аденауер фондације (КАС), Вестминистерске фондације (ЊФД), Роберт Шуман института (РСИ), Националног демократског института (НДИ) и многих других..

Као средњошколац представљао је Црну Гору на међународном такмичењу из машинства и мехатронике одржаном 2013. године у Истанбулу на којем је двочлани тим наше државе освојио 4. мјесто, а активно се бавио фудбалом.

Од 2016. до 2021. године обављао је функцију Извршног директора у фирми д.о.о „ЗС-САН“ Никшић, а од 18. јуна 2016. године обавља функцију потпредсједника Општинског одбора Демократа Никшић. Члан је Предсједништва и Главног одбора Демократске Црне Горе.

Говори енглески и њемачки, а служи се руским језиком. Ожењен је супругом Аном са којом има сина Јакова.

Мр Анђела Војиновић
Профилна слика за: Мр Анђела Војиновић
Рођена у Никшићу. Магистрирала на Факултету политичких наука УЦГ, смјер Међународни односи. Приправнички стаж одрадила у UP-Interpol (NCB), радила као портпарол Демократске Црне Горе од 2015. до 2019. и била ангажована у НВО сектору. Ради у Министарству екологије, просторног планирања и урбанизма. Учесница бројних домаћих и међународних обука и семинара и добитница међународних награда. Говори енглески, италијански, шпански, француски и кинески, који је усавршавала у Кини. Завршила и музичку школу. Одборница је Демократске ЦГ у Скупштини општине Никшић од маја 2021. године.

Рајко Албијанић
Профилна слика за: Рајко Албијанић
Рођен 11. 08. 1968. године у Билећи. Основну и средњу школу завршио у Никшићу. Студирао Рударско-геолошки факултет у Београду. Радио у „Руднику Боксита“ у Никшићу, гдје је стекао пензију. Ожењен и отац двоје дјеце. Одборник у Скупштини општине Никшић.

Светлана Лучић
Профилна слика за: Светлана Лучић
Рођена 27. 10. 1996. године у Никшићу. Основно и средње образовање је стекла у Никшићу, док је звање политиколога стекла на Факултету политичких наука у Подгорици, на Универзитету Црне Горе, са просјечном оцјеном 9,8. Магистранд је на Факултету политичких наука, а у својој магистарској тези се бави политичком партиципацијом као предусловом интеграције са посебним освртом на студију случаја Рома у Црној Гори. Приправнички стаж је стекла у родном граду, у Иновационо-предузетничком центру Технополис, гдје је и наставила свој радни ангажман, стичући искуство у пројектном и програмском менаџменту. Има вишегодишње искуство у раду са невладиним организацијама из Никшића, гдје је додатно унаприједила своје професионалне и персоналне компетенције. Аутор је значајног броја пројеката који се односе на подстицај развоја предузетништва, јачање демократских капацитета, јачање транспарентности рада локалне самоуправе, оснаживање омладинског активизма и информационе технологије. Учесница је бројних националних и међународних семинара и конференција и добитница међународне награде за активизам у области заштите животне средине. Одборница је у Скупштини општине Никшић од марта 2022. године.

Филип Радуловић
Профилна слика за: Филип Радуловић

Филип Радуловић рођен је 22.08.1998.године у Никшићу. Магистрирао примијењену економију на Економском факултету у Подгорицу. Оснивач и активиста у Омладинског покрету Жупа. Ожењен је супругом Миљаном. Одборник је Демократске Црне Горе у Скупштини општине Никшић од 2023.године.

Стеван Килибарда
Профилна слика за: Стеван Килибарда
Рођен 20. марта 1997. године у Никшићу, гдје је завршио Гимназију „Стојан Церовић“. Студент је Филозофског факултета на Студијском програму за психологију. Члан је Главног одбора Демократа и одборник у локалном парламенту.

Миливоје Зарубица
Профилна слика за: Миливоје Зарубица
Рођен 28. 04. 1954. године у Шавнику, по струци је дипломирани инжењер металургије у пензији.

Ксенија Миловић
Профилна слика за: Ксенија Миловић
Рођена 11. 07. 1991. у Никшићу, гдје је похађала Основну школу „Лука Симоновић“, Основну музичку школу „Дара Чокорило“ (инструмент – клавир) и Гимназију „Стојан Церовић“. Завршила основне студије на Биолошком факултету у Београду, смјер Молекуларна биологија и физиологија, као и мастер академске студије, смјер Молекуларна биологија ћелија и ткива. Од 2020. године је потпредсједница политичке партије ДЕМОС. Мајка једног дјетета.

ГП УРА

Анђела Мијановић
Профилна слика за: Анђела Мијановић

Рођена 04. 06. 1997. године у Никшићу, гдје завршава основну и Средњу економску школу, смјер правно-административни техничар. Апсолвент је на Правном факултету у Подгорици. Тренутно ради као менаџер продаје у компанији AD MIND. Обавља функцију секретара Општинског одбора УРА у Никшићу. Члан је предсједништва Форума младих и секретар за родну равноправност у његовом оквиру. Одборник је у Скупштини општине Никшић и члан Савјета за превенцију наркоманије. Полазник је бројних стручних обука, домаћих и међународних семинара у организацији престижних фондација и института, попут Интернационалног републичког института (ИРИ), Националног демократског института (НДИ) и многих других. Уз то, учесник је бројних округлих столова, конференција и панел-дискусија. Неки од њих су семинар „Лидерске вјештине“, „Зелене перспективе Црне Горе“, Пројекат „Друштвено оснаживање младих у Црној Гори“.

Народни покрет

Миодраг Давидовић
Профилна слика за: Миодраг Давидовић
Рођен 01. 03. 1957. године у Никшићу. По занимању је привредник. Оснивач и лидер Народног покрета и одборник у Скупштини општине Никшић.

Независни одборници

Никола Вукотић
Профилна слика за: Никола Вукотић
Рођен 1981. године у Никшићу. Основну и средњу школу завршио у Никшићу. Од 2001. године успјешно се бави приватним предузетништвом. Дугогодишњи волонтер Црвеног крста, координатор Тима за дјеловање у несрећама ОО Црвеног крста Никшић и члан Националног тима за дјеловање у несрећама. Ожењен, отац троје дјеце.

Др Нада Кривокапић
Профилна слика за: Др Нада Кривокапић
Рођена 14. 11. 1960. године. По занимању докторица медицине – спец. медицине спорта. Одборница у Скупштини општине Никшић, предсједница Клуба одборника Демократе – Не дамо Никшић – Демос и чланица Одбора за планирање, уређење простора и комунално-стамбену дјелатност. Удата и мајка троје дјеце.

Татјана Кнежевић Перишић
Профилна слика за: Татјана Кнежевић Перишић
Рођена 27. 02. 1969. у Никшићу. Основну школу завршила у Загребу, као и средњу медицинску. Факултет политичких наука почела у Загребу а дипломирала у Београду као политиколог за информисање и новинарство. Постдипломац на ФПН-у у Подгорици. Радила у више црногорских медија а била и дописник бројних иностраних – BBC, RSE, B92, Право на слику и реч. Била главни и одговорни уредник Onogošt standarda, Montena радија, уредница политике у листу Republika, ауторка емисија на TV Montena, Sky sat Montena и Atlas TV. Радила као савјетница за медије министра унутрашњих послова Ивана Брајовића, била шеф Службе за односе са путницима у МА, сада новинарка у ЕПЦГ. Била члан Медијског тима Владе Црне Горе, чланица владиних комисија за обиљежавање значајних датума у историји Црне Горе, радних група за усвајање стратегија борбе против криминала и корупције, Тима за ванредне ситуације итд. Положила државни испит за рад у државним органима, а усавршавала се у „Institutе for War & Peace Raporting“ у Лондону. Чланица Митрополитског савјета ЦПЦ. Једна од оснивача Патриотско-комитског савеза и прва предсједница. Посједује В-степен знања енглеског језика, стеченог у Међународној школи језика у Лондону. Удата, двоје дјеце.

Клуб одборника ДПС, ЛП, ПКС

Миодраг Драган Павлов Николић
Профилна слика за: Миодраг Драган Павлов Николић
Рођен 05. 06. 1953. године у Никшићу, професор андрагогије, Филозофски факултет завршио у Београду. Отац Павле, учитељ (голооточанин), мајка Љубица – домаћица. Супруга Драгица (преминула 2015. године), ћерке Викторија и Василиса. Живи у Никшићу и даље волонтира у Црвеном крсту Црне Горе. Радни ангажман: образовање и обука радника (запослених) у Жељезари – од 1978. до 1980. године; шеф Одјељења за образовање у Кадровском сектору Жељезаре – од 1980. до 1999. године; шеф Кадровске службе у Кадровском сектору Жељезаре – од 1999. до 2011. године; ангажман на пословима реформе школства Црне Горе, сегмент образовања одраслих – од 2001. до 2012. године; педагог у Образовном центру Плужине – од 2012. до 2015. године. Друштвени ангажман: члан Подмлатка Црвеног крста Црне Горе од 1963. године; делегат Црвеног крста Југославије и Црвеног крста Србије и Црне Горе – од 1998. до 2006. године; делегат Скупштине Црвеног крста Црне Горе – од 1997. до 2005. године; замјеник предсједника Црвеног крста ОО ЦК Никшић – од 1997. до 2005. године; предсједник Координационог одбора за добровољно давалаштво крви Црне Горе – од 2005. до 2009. године; предсједник Одбора за добровољно давалаштво крви Црвеног крста Никшић – од 1995. до 2004. године; предсједник Удружења добровољних давалаца крви Жељезаре – од 1995. до 2004. године; предсједник Управног одбора Удружења добровољних давалаца крви Жељезаре – од 2005. до 2012. године. Признања: Сребрни знак Црвеног крста Црне Горе 1997. године; Златни знак Црвеног крста Црне Горе 2014. године; Плакета најзаслужнијем добровољном даваоцу крви у Црној Гори за 2014. годину (за 100 давања крви); Плакета најзаслужнијем у области васпитно-мотивационог рада у Црној Гори за 2019. годину, Плакета „Најстарији волонтер“ НВО Сана и Црногорска дијаспора за 2020. годину; „Награда ослобођења Никшића“ у области хуманитарног рада за 2020. годину.

Слободанка Рогановић
Профилна слика за: Слободанка Рогановић
Основну школу и гимназију завршила у Никшићу. Дипломирала на Филозофском факултету, одсјек Матерњи језик и књижевност. Била стипендиста француске Владе и Општине Никшић. Од 2001. до 2005. године радила у Радио-телевизији Никшић као новинарка, а потом као уредник. Од 2005. до 2007. године вршила функцију шефа кабинета предсједника Општине Никшић. Од 2007. године обављала дужност руководиоца Службе предсједника Општине Никшић. Од 2013. године обављала послове руководиоца Службе предсједника Општине – шефа кабинета. Од децембра 2018. године обавља послове вршиоца дужности руководиоца Службе за сарадњу, послове предсједника и информисање. Координирала израдом Стратегије комуникације Општине Никшић и Акционог плана за младе. Учествовала у изради Стратешког плана општине Никшић и Акционог плана за родну равноправност. Била члан тима за имплементацију Локалног акционог плана за борбу против корупције у локалној самоуправи Општине Никшић и Локалног еколошког плана, као и низа пројеката финансираних од иностарних институција („Јачање транспарентности и одговорности на локалном нивоу“ – Заједница општина Холандије и Министарство спољних послова Холандије; „Развој амбијенталног туризма – SEENET програм – Министарство спољних послова Републике Италије, MED програм итд.). Члан Комисије за расподјелу средстава невладиним организацијама у оквору пројекта Reload. Координатор Радне групе за реализацију Акционог плана за борбу против корупције на локалном нивоу. Од 2010. године члан Управног одбора ЈПУ „Драган Ковачевић“. Аутор бројних брошура и промотивних филмова за потребе локалне управе Никшића. Члан Општинског и Извршног одбора ДПС-а Никшића, члан Главног одбора ДПС-а ЦГ, одборница у Скупштини општине Никшић. Познавање рада на рачунару, познавање италијанског и француског језика. Удата и мајка двоје дјеце.

Др Дејан Перовић
Профилна слика за: Др Дејан Перовић
Рођен 22. 08. 1966. године у Никшићу. Основну школу „Олга Головић“ и средњу школу Гимназију „Стојан Церовић“ завршио у Никшићу. Основне медицинске студије завршио у Крагујевцу 1994. године. Специјалистичке студије медицине завршио и звање специјалисте радиолога стекао 2005. године на Медицинском факултету у Београду. Од јуна 1994. до августа 1995. обавио приправнички стаж у Општој болници Никшић. Од септембра 1995. до октобра 1999. радио на пословима начелника Санитарне службе у ВЈ СЦГ; од октобра 1999. до октобра 2001. радио у Здравственој станици у Шавнику као љекар опште праксе; од октобра 2001. до децембра 2005. обавио специјалистички стаж из радиологије; од 2005. до данас ради као специјалиста радиолог у Специјалној болници за плућне болести „Др Јован Булајић“, у Брезовику – Никшић. Говори енглески језик – средњи ниво и норвешки језик – B1 ниво, онлајн курс преко Скандинавског здравственог програма организованом у Кјелеру, Норвешка. Отац троје дјеце.

Драшко Мијушковић
Профилна слика за: Драшко Мијушковић
Драшко Мијушковић рођен је 02.05.1972. године у Никшићу, гдје је завршио Средњу електротехничку школу и стекао звање техничар за електронику. Запослен је у ЕПЦГ АД Никшић - ХЕ Перућица, на радном мјесту - техничар за систем управљања електраном. Члан је општинског одбора ДПС Никшић и одборник у Скупштини општине Никшић.

Др Јасмина Никчевић
Профилна слика за: Др Јасмина Никчевић
Рођена у Никшићу, гдје је завршила основну и средњу школу. Дипломирала на Филолошком факултету Универзитета у Београду, одсјек Романистика – француски језик и књижевност; магистарске и докторске студије завршила у Француској (Université François Rabelais, Tours, France), гдје је 2010. године и одбранила докторску тезу из области француске књижевности. Послије претходног десетогодишњег успјешног рада у основним и средњим васпитно-образовним институцијама у Никшићу, од 2004. године ради на Филозофском/Филолошком факултету УЦГ, на Студијском програму за француски језик и књижевност, гдје предаје предмете из области француске цивилизације и књижевности и методике наставе француског језика. Ауторка је бројних научних и стручних радова објављених у међународним часописима и зборницима, као и монографије објављене у Паризу (Едиција Reseau Lumieres). Један је од оснивача и дугогодишња потпредсједница Удружења професора француског језика Црне Горе; предсједница је никшићког огранка Матице црногорске; чланица предсједништва УБНОР-а и антифашиста Никшића и чланица ПЕН центра Црне Горе. Одборница Европског тима за Никшић у Скупштини општине Никшић од 2021. године.

Др Александар Мрвошевић
Профилна слика за: Др Александар Мрвошевић
Рођен 03. 06. 1965. године у Никшићу. Основну и средњу школу завршио у Никшићу. Завршио Стоматолошки факултет у Сарајеву 1990. године. Приправнички стаж одрадио у ЈЗУ Дом здравља Никшић 1991. По положеном стручном испиту, отвара 1992. године своју приватну праксу ПЗУ „Мрвошевић“, гдје и даље ради. Члан је Стоматолошке коморе Црне Горе и предсједник подружнице у Никшићу.

Мр Борис Муратовић
Профилна слика за: Мр Борис Муратовић
Рођен је 28. 08. 1989. године у Никшићу. Магистар је економских наука. Учесник је бројних семинара, конференција и пројеката широм Европе, на којима је унаприједио своје знање и професионалне вјештине. Од 2012. године радио је у Управи за статистику (МОНСТАТ) у областима демографије, туризма и енергетике. На локалним изборима одржаним 2017. године у Никшићу изабран је за одборника Демократске партије социјалиста. Ту функцију обавља до октобра 2019. године, када је изабран за директора Туристичке организације Никшић. На локалним изборима 2021. године изабран је за одборника и шефа Клуба одборника „Европског тим за Никшић“, након чега даје оставку на мјесто директора у ТО Никшић. Члан је ИО и ОО ДПС-а Никшић и ИО и ГО ДПС-а Црне Горе. Ожењен је супругом Иваном, отац Вука и Атине.

Соња Милатовић
Профилна слика за: Соња Милатовић
Рођена 22. 12. 1997. године у Никшићу, у којем је завршила ОШ „Милија Никчевић“ и Гимназију „Стојан Церовић“ као носилац дипломе „Луча 1“. Потом је уписала Правни факултет на Универзитету Црне Горе у Подгорици, на којем је дипломирала 2020. године и стекла звање специјалисте правних наука. Предсједница је Савјета младих Демократске партије социјалиста Црне Горе, највеће омладинске политичке организације у земљи. Одборница је у Скупштини општине Никшић испред ДПС-а, а у оквиру коалиције Европски тим за Никшић. Захваљујући Програму стручног оспособљавања, приправнички је одрадила у Црногорском Телекому, у којем је и по завршетку Програма радила као правни заступник фирме. Тренутно је запослена у Демократској партији социјалиста Црне Горе, као савјетник за односе с јавношћу. Бави се писањем поезије, добитница је бројних државних и међународних награда, од којих је најзначајнија награда „Спасоје Пајо Благојевић“, која се додјељује најбољем младом пјеснику до 27 година на простору бивше Југославије, и која јој је донијела и објављивање књижевног првијенца, збирке пјесама „Мојој најближој даљини“, која је промовисана прошле године у новембру. Чланица је Књижевног клуба „Поента поетика“, који функционише у оквиру ЈУ „Захумље“ у Никшићу.

Јелена Марковић
Профилна слика за: Јелена Марковић
Рођена 06. 04. 1988. године у Никшићу. Професор црногорског језика и јужнословенских књижевности. Мајка четворо дјеце. Предсједница ОО Либералне партије Никшића.

Драгољуб Чарли Илић
Профилна слика за: Драгољуб Чарли Илић
Рођен 01. 12. 1955. године у Никшићу. Каријеру почео 1975. у РТВ Титоград као спикер и водитељ информативних емисија. Учествовао у формирању Радио Никшића, и био одговорни уредник тог гласила. У два мандата био посланик ЛСЦГ у Скупштини Црне Горе. Обављао послове наратора и водитеља телевизијских емисија, фестивала, књижевних и других манифестација. Ангажовао се на покретању и уређивању независних штампаних и електронских медија: листа „Liberal“, магазина „Montenegro Tribune“, Радија „Antena M“, Радија „Free Montenegro“, Радио „Montena“, био уредник и аутор емисије ТВ Календар у ТВ Црне Горе, аутор документарних серијала за НТВ „Montena“ и ТВ Црне Горе и публикација из области историје.

Мр Марко Бурић
Профилна слика за: Мр Марко Бурић
Рођен 17. 09. 1987. године у Никшићу. Основну и средњу школу завршио у Никшићу, а на Факултету политичких наука у Подгорици основне, специјалистичке и магистарске студије. Звање магистар политичких наука – усмјерење новинарство стекао 2012. године. Хонорарно био ангажован у ТВЦГ од 2008. до 2009. године, функцију предсједника Спортског друштва Лидер Факултета политичких наука обављао од 2009. до 2010. године. Један од оснивача и уредника првог студентског портала у Црној Гори tragom.me, а у 2010. години био ПР Свјетског универзитетског првенства у каратеу, као и туристичке агенције Planet Tours. Као инструктор за пописиваче учествовао у попису 2011. године, а од 2010. до 2011. био демонстратор на Факултету политичких наука. У оквиру програма Стручно оспособљавање лица са стеченим високим образовањем приправнички завршио у Електропривреди Црне Горе, гдје и данас ради као референт за анализе и извјештавање. Политичка припадност: Демократска партија социјалиста Црне Горе (ДПС). Одборник у Скупштини општине Никшић и члан Одбора за избор и именовања Клуба одборника „Европског тима за Никшић“.

Зоран Вукићевић
Профилна слика за: Зоран Вукићевић
Рођен 14. 10. 1965. године. Завршио Факултет политичких наука у Београду, смјер Социјални рад и социјална политика. Радно искуство: у периоду од 01. 02. 1995. године до 22. 02. 1996. године приправнички стаж обављен у Центру за социјални рад за општине Никшић, Плужине и Шавник. У периоду од 23. 07. 1997. године до 17. 04. 2007. године радно ангажован у ЈУ Дом старих „Грабовац“ у Рисну, на радном мјесту социјалног радника. У периоду од 18. 04. 2007. године до 10. 05. 2007. године мандат у ЈУ Дом старих „Грабовац“ у Рисну, на радном мјесту в. д. директора. У периоду од 11. 05. 2007. године до 01. 03. 2018. године мандат у ЈУ Дом старих „Грабовац“ у Рисну, на радном мјесту – директорат. У периоду од 01. 03. 2018. године мандат у ЈУ Центар за социјални рад за општине Никшић, Плужине и Шавник на радном мјесту – директорат. Од октобра 2020. године обавља функцију предсједника ОО ДПС-а ЦГ – Никшић. Усавршавање: сертификат за учешће на конгресу „Нови путеви“, Сукрућ 2012. године, из области медицине и социјалног рада са међународним учешћем (Палијатива, Хоспициј, Њега у старосној доби); сертификат ECPD – Effective Management of Public Health Institutions in Montenegro in the Circumstances of Economic Crisis; сертификат за учешће на конгресу „Поглед на будућност“, Сукрућ 2011. године, из области медицине и социјалног рада са међународним учешћем (Дијагностика, терапија и интеграција особа са потешкоћама у развоју); сертификат DNV Business Assurance Diploma, International Auditor ISO 9001:2008 course / Семинар за интерне аудиторе према ISO 9001:2008 норми. Ожењен, отац троје дјеце.

Рајко Перовић
Профилна слика за: Рајко Перовић
Рођен 24. 07. 1977. Завршио менаџмент. Ради у породичној фирми Auto Matrix. Ожењен, отац једног дјетета.

Момчило Мићуновић
Профилна слика за: Момчило Мићуновић
Рођен је 21. 12. 1956. године у Никшићу. Основну школу „Олга Головић“ и Гимназију „Стојан Церовић“ завршио у Никшићу, а Машински факултет на Универзитету у Београду. Као апсолвент радио у фабрици „Сутјеска“ у Београду, а послије тога у Средњошколском центру у Никшићу. Кратко вријеме послије тих ангажмана радио као приватник у туристичко-угоститељском сектору у Херцег Новом. Остатак радног ангажмана проводи у ДОО „Водовод и канализација“ у Никшићу. Члан ДПС-а, као и члан ОО и ИО ДПС-а Никшића. Тренутно одборник у другом мандату у Скупштини општине Никшић. Служи се француским језиком.

Клуб одборника Социјалдемократе Никшић

Никола Зиројевић
Профилна слика за: Никола Зиројевић
Рођен 1994. године у Никшићу, гдје је, као носилац дипломе „Луча 1“, завршио основну школу и гимназију. Звање BSc електронике, телекомуникација и рачунара стекао је на Електротехничком факултету Универзитета Црне Горе, гдје се тренутно налази на специјалистичким студијама из области телекомуникација. Течно говори енглески, а служи се италијанским и турским језиком. Портпарол је Социјалдемократа Црне Горе, а обавља и функцију предсједника Омладине Социјалдемократа Црне Горе. Предсједник је Клуба одборника Социјалдемократа Никшић.

Мр Александра Вујовић
Рођена је 20. 12. 1988. године, по струци дипломирани економиста, магистар политиколог за регионалне студије Азије. Запослена у Јавном предузећу за националне паркове Црне Горе, на радном мјесту стручни сарадник за промоцију и едукацију. Члан партије Социјалдемократе Црне Горе.
arrow_upward